Vydavateľ: DOT.
ISBN: 9788069071087
Poč.strán: 288
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 145×215
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.08. 2024

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 15,50 €
Zľava: 22%

Vráť sa domov

Autor: Barrow Laura

Kniha je v kategórii: Romány
Tri sestry. Zmiznuté dvojča. Dávno pochované rodinné tajomstvá.
Podmanivý príbeh o troch odcudzených sestrách, ktoré sa po rokoch opäť stretávajú v rodnom mestečku v Louisiane, aby čelili nevyriešenej minulosti.
Savannah mala len štyri roky, keď jej dvojča Georgia počas kúpania v jazere bez stopy zmizla. O dvadsaťosem rokov neskôr presvedčí Savannah svoje sestry Rayanne a Sue Ellen, aby dodržali dávny sľub z detstva a vykopali časovú kapsulu, ktorú zakopali na starom dvore.
Návrat domov však pre každú znamená stretnutie s minulosťou… a so svojhlavou babičkou Marylynn.
Pri prehrabávaní sa artefaktmi narazia na fotografiu urobenú v deň Georgiinho zmiznutia a spoznajú tvár známej ženy. Sue Ellen a Rayanne sa chcú pohnúť vo svojich životoch ďalej, ale Savannah je odhodlaná túto ženu nájsť a dopátrať sa ku kľúču k minulosti.
Keď sa potom na povrch začne vynárať staré napätie, rivalita a spomienky, sestry musia prehodnotiť všetko, čo si mysleli, že vedia o tom osudnom dni, o sebe navzájom a o samých sebe. Počas pátrania po Georgii si začínajú uvedomovať význam slov, ktoré im babička prízvukovala odjakživa – rodina je všetko.
Vráť sa domov je pútavá rodinná dráma plná tajomstiev, zrady a sily rodinných pút. Laura Barrow majstrovsky vykresľuje charaktery postáv a ich zložité vzťahy, pričom drží čitateľa v napätí až do samého konca.