Vydavateľ: Stonožka
ISBN: 9788055194837
Poč.strán: 160
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 200 x 225
Jazyk: slovenský
Pridané: 26.07. 2024

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,15 €
Zľava: 25%

Som skutočný priateľ

Pink

Autor: Młodnicka-Kornaś Urszula, Waligóra Agnieszka

Kniha je v kategórii: Deti do 12 rokov
Kniha o vzťahoch s rovesníkmi pre deti a tak trochu aj pre rodičovPomôž Pinkovi zistiť, čo je to priateľstvo, a dovoľ mu skamarátiť sa s tebou!
Pink má až troch priateľov – Binga, Lea a Lulku. Hrajú sa, pozývajú sa k sebe prespať a trávia spolu veľa času. Doteraz sa nezamýšľali prečo, ale skrátka sú jeden pre druhého dôležití a patrične si to aj dávajú najavo.Kto je priateľ?
Priateľ je ten, na kom ti záleží. Kto vie, čo máš rád a čo nie, a pri kom môžeš byť sám sebou. Je to niekto, kto sa ti zdôveruje a zároveň ťa pozorne počúva. Kto sa stará o teba a o koho sa staráš ty. Ale priateľ je tiež len človek, ktorý robí chyby a možno vie občas aj zraniť. Preto je dôležité úprimné ospravedlnenie, no i odpustenie. Nauč sa, ako sa obklopiť správnymi priateľmi, ale zároveň aj to, ako sa stať skutočným priateľom.Pokračovanie bestsellera Mám sa rád taký, aký som prináša v šestnástich kapitolách ďalšiu sériu rozhovorov Pinka s neznámou osobou, ktorá môže predstavovať rodiča či dobrého kamaráta. Tento prístup ti umožní pozrieť sa na vlastné problémy z inej perspektívy. Neznámy v odpovediach ponúka Pinkovi i všetkým čitateľom útechu, oporu, no aj jednotlivé rady a riešenia.Autorky, kamarátky z detstva, psychologička Urszula Młodnicka a ilustrátorka Agnieszka Waligóra sa tentoraz zamerali na medziľudské vzťahy, ktoré sú mimoriadne dôležité pre každého, no občas nie sú jednoduché. Vďaka správnej komunikácii však môže priateľstvo prekonať rôzne prekážky a vydržať aj celý život. Každá kapitola je v závere obohatená o rôzne praktické cvičenia, kreatívne grafické prvky, dokonca zažiješ aj rôzne modelové situácie.Pre čitateľov od 5 rokovZ poľského originálu preložil Ladislav Holiš.