Vydavateľ: N Press, s.r.o.
ISBN: 9788082302717
Poč.strán: 104
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 125x185
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.07. 2024

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,90 €
Zľava: 25%

100 rád pre aktívnych ľudí

Autor: Červený Michal

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Športoví redaktori Denníka N oslovili deviatich renomovaných odborníkov na pohyb, výživu a chudnutie a spolu pripravili 100 rád, ktoré vám pomôžu schudnúť, nájsť v uponáhľaných dňoch systém alebo si jednoducho zlepšiť zdravie a kondíciu.

Prečo sa netreba pozerať na váhu a radšej merať obvod pása a stehna? Prečo treba bežeckú obuv vyberať večer, prečo sa oplatí šetriť supertopánky a ktoré technológie pri športe naozaj pomáhajú? Aká je správna technika behu? Hrozí pretrénovanie aj zaneprázdneným manažérom? Prečo si dať pozor na nárazové pitie vody a čo hrozí pri vynechávaní jedál? Ako sa prinútiť pravidelne cvičiť? Ako využiť svojho autopilota a ako je možné, že návyk vytvára slobodu?

Na množstvo týchto a podobných otázok v knihe odpovedá výživový špecialista Martin Čupka, silový tréner Michal Králik, atletický tréner Štefan Mereš, odborníčka na výživu Nikoleta Šimonová, tréner a pohybový špecialista pre rekreačný a výkonnostný šport Ilja Číž, kondičný tréner Marek Vojník, vedec a výživový poradca Milan Sedliak a bývalý reprezentant Slovenska v atletike a kondičný tréner Leo Lendvorský.