Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s.
ISBN: 9788082540966
Poč.strán: 200
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 150×240
Jazyk: slovenský
Pridané: 27.03. 2024
ISBN: 9788082540966
Poč.strán: 200
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 150×240
Jazyk: slovenský
Pridané: 27.03. 2024
Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 14,90 €
Zľava: 25%
Naša cena: 14,90 €
Zľava: 25%
Zelená kuchárka
Autor: Olejárová Katarína
Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď
svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast
energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie.
To nie pocit na zahodenie, však? Ide o kuchyňu s množstvom čerstvej
zeleniny a ovocia, obilnín aj strukovín. Jedlá na každý deň, špeciálne
nápady na recepty zo zvyškov, polievky, placky a guľky, šťavnaté slané
aj sladké koláče a mnohé ďalšie dobroty robia vegetariánsku kuchyňu
úžasne všestrannou. Dajte zelenú nielen svojej kuchyni, ale najmä svojmu
zdraviu!UkážkaFazuľové brownies /10 porcií/SUROVINY:- 60 g tmavej čokolády
- 30 g kokosového oleja
- 2 varené červené repy (asi 250 g)
- 200 g červených sterilizovaných fazúľ
- 3 vajcia
- 80 g krupicového cukru
- 120 g mandľovej muky
- 50 g kakaa
- 2 lyžičky bezlepkového kypriaceho prášku do pečivaPOSTUP:1. Menší plech si vyložíme papierom na pečenie. Čokoládu s kokosovým olejom rozpustime na vodnom kúpeli.
2. Repu, fazuľu a vajcia rozmixujeme dohladka. Do zmesi zašľaháme rozpustenú čokoládu, pridáme cukor, mandľovú muku, kakao a kypriaci prášok, dôkladne premiešame.
3. Cesto rozotrieme do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 45 minút. Necháme úplne vychladnúť. Potom nakrájame.
- 30 g kokosového oleja
- 2 varené červené repy (asi 250 g)
- 200 g červených sterilizovaných fazúľ
- 3 vajcia
- 80 g krupicového cukru
- 120 g mandľovej muky
- 50 g kakaa
- 2 lyžičky bezlepkového kypriaceho prášku do pečivaPOSTUP:1. Menší plech si vyložíme papierom na pečenie. Čokoládu s kokosovým olejom rozpustime na vodnom kúpeli.
2. Repu, fazuľu a vajcia rozmixujeme dohladka. Do zmesi zašľaháme rozpustenú čokoládu, pridáme cukor, mandľovú muku, kakao a kypriaci prášok, dôkladne premiešame.
3. Cesto rozotrieme do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 45 minút. Necháme úplne vychladnúť. Potom nakrájame.