Vydavateľ: Cosmopolis
ISBN: 9788080904319
Poč.strán: 496
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 145x205
Jazyk: slovenský
Pridané: 14.11. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 20,99 €
Naša cena: 15,50 €
Zľava: 26%

Krásne veci

Vieš, kto ťa sleduje na sociálnych sieťach?

Autor: Brownová Janelle

Kniha je v kategórii: Thrillery
Bohatstvo je náplasť, nie liek a ak sa choroba do vás zažerie príliš hlboko, peniaze na jej vyliečenie stačiť nebudú. Svoje o tom vie zlodejka Nina aj bohatá dedička Vanessa, ktorých životné cesty sa pretínajú v strhujúcom trileri o zrade, láske, túžbe a chamtivosti.
Nina vyrastá v chudobných pomeroch a hoci sa jej nakoniec podarí získať vysokoškolský titul, nepriazňou osudu skončí ako zlodejka. So svojím prefíkaným írskym priateľom Lachlanom okrádajú zbohatlícke losangelské detičky.
Vanessa je zasa na prvý pohľad plytká privilegovaná mladá dedička, ktorá sa presadila ako instagramová influencerka. Lenže život plný plytkých vzťahov a pozlátka ju v skutočnosti nebaví, ani nenapĺňa, a tak sa utiahne do zdedeného horského sídla svojej rodiny, do Stonehavenu.
Na mieste, kde to nikto nečaká, sa začínajú odkrývať temné tajomstvá z Vanessinej, ale aj Nininej minulosti. Ich cesty sa po rokoch znova pretínajú pri studenom brehu jazera Tahoe, a odkrývajú príbeh plný mrazivej túžby, dvojtvárnosti a pomsty.