Vydavateľ: Motýľ
ISBN: 9788081642944
Poč.strán: 416
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 142x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 07.09. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 11,90 €
Zľava: 25%

Berlínčanka

Autor: Robotham Mandy

Kniha je v kategórii: Romány
Berlín (1938): Leto je v plnom prúde a v Nemecku sa neodvrátiteľne schyľuje k vojne. Keď začínajúcu novinárku Georgie Youngovú prevelia do Berlína spolu s jej kolegom z Londýna, Maxom Spenderom, uvedomuje si, že situácia v krajine sa dramaticky mení. Po príchode do mesta zahaleného do červených vlajok s hákovými krížmi, v ktorom sa to hemží nacistami, Georgie bezmocne sleduje, ako sú mnohí ľudia prenasledovaní a miznú zo dňa na deň. So stupňujúcim sa napätím si uvedomí, že s Maxom sa nemôžu len tak prizerať a musia konať, aj keby tým mali riskovať svoj život.
Postupne Georgie preniká do tajov ríše a začína odkrývať neopísateľné zverstvá Hitlerovho Nemecka. Táto dvojica sa stáva bytostnou súčasťou tohto temného sveta.
Nezabudnuteľný príbeh o svete na začiatku vojny a silnej žene, ktorá sa začne stretávať s nebezpečným dôstojníkom koncentračného tábora, aby sa postupne infiltrovala až do najužších kruhov nacistov. No čo ak dôstojník zistí, kto Georgie v skutočnosti je a prečo sa s ním stretáva?