Vydavateľ: Kumran s.r.o.
ISBN: 9788089993642
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 130x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.08. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 9,50 €
Zľava: 20%

Keď sa rozvidnie

Príbehy z kanadského západu 3

Autor: Okeová Janette

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Viera v Boha a vzájomná láska ich doviedli až sem…Po prvej drsnej zime strávenej na ďalekom severe si Elizabeth Delaneyová a jej manžel, príslušník jazdnej polície, zvykajú na život v malej osade Bobria Rieka. Elizabeth opäť začne učiť a postupne si obaja nachádzajú cestu k indiánskemu obyvateľstvu. A potom sa dopočujú novinku… Prenesie ich láska, nádej do budúcnosti a viera v Boha cez zdrvujúce sklamania? Toto všetko sa dozvieme v tretej knihe zo série kresťanských románov z prostredia kanadského západu.Janette Okeová, autorka vyše štyroch desiatok románov, je jednou z priekopníčok kresťanskej literatúry a za svoj významný prínos do tohto žánru získala viacero prestížnych ocenení.Veľmi dobre napísaná kniha. Vytvára v čitateľovi dojem, akoby bol uprostred príbehu. Či je snehová búrka, alebo teplý letný deň. Stačí kúsok predstavivosti a takmer cítite, že ste tam.
– Helen WhitmireováTak veľmi som si to užila. Usmievala som sa a plakala. Prežívala som spriaznenosť s Elizabeth a jej bojmi. Obdivujem, ako s nimi vždy išla k Bohu. Prežívanie viery je v tejto sérii nádherné.
– EmmaV tomto momente patria knihy Janette Okeovej medzi moje najobľúbenejšie. Nemôžem sa dočkať ďalších príbehov a úžasných výletov do minulosti naplnených pravou romantikou. Ak sa v mojom živote toho odohráva príliš veľa, Janettine knihy ma prenesú do iného sveta a urobia ma šťastnou.
– Lavender LilyČítala som túto sériu pred dvadsiatimi rokmi a v tomto kole sa mi páči ešte viac.
– Candace Morrillová