Vydavateľ: mamaš
ISBN: 9788082680082
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 145x225
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.05. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 14,90 €
Zľava: 25%

Mechanik

Vzrušujúci svet zákulisia F1

Autor: Priestley Elvis Marc

Kniha je v kategórii: Šport
Zoznámte sa s Marcom Elvisom" Priestleym, bývalým mechanikom číslo jeden tímu McLaren, a strojcom úspechov tých najlepších jazdcov Formuly 1.

Mechanik odhaľuje škandály a tajomstvá, ako aj rivalitu pilotov a tímov. Kniha sleduje Priestleyho na cestách po okruhoch, kde pracoval vo vysokooktánovej atmosfére boxov F1. Hoci sa pozornosť fanúšikov najčastejšie sústreďuje na hviezdnych jazdcov, práve mechanici sú tí, ktorí vytvárajú majstrov sveta, a každá ich chyba môže mať fatálne následky.

Marc rozpráva príbeh, v ktorom vysokokvalifikovaní mechanici nielen dolaďujú jemnú techniku a analyzujú údaje na špičkových počítačoch. Títo chlapci si dokážu poriadne vyhodiť z kopýtka. Či už ide o párty na luxusných jachtách, alebo fotenie v beztiažovom stave na palube lietadla, svet Formuly 1 je vzrušujúci na trati aj mimo nej.

,,Marc mal to šťastie, že pracoval po boku velikánov ako David Coulthard, Mika Häkkinen, Fernando Alonso či Lewis Hamilton, ale je to práve spolupráca s Kimim Räikkönenom, vďaka ktorej sa dozvieme najviac zo sveta tohto športu... Túto knihu musí čítať každý fanúšik F1 a veľmi ju odporúčam.,,
Sarah Merritt, Badger GP

,,Formula 1 nie je len o pilotoch a individuálnych šampiónoch. Je to skutočný tímový šport. Na ceste za titulom musí každý hráč odviesť špičkový výkon. A práve zákulisie tohto boja, so všetkým čo k tomu patrí, robí z tejto knihy povinné a pritom mimoriadne pútavé čítanie. Normálne vám závidím, že vás to ešte len čaká. Tak smelo do toho!,,
Števo Eisele, komentátor F1