Vydavateľ: i527.net
ISBN: 9788089822935
Poč.strán: 328
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.10. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 12,20 €
Zľava: 12%

Sedem slonov

Agentka Kaely Quinnová 1

Autor: Mehl Nancy

Kniha je v kategórii: Detektívky
Behaviorálna analytička FBI Kaely Quinnová používa vskutku netradičné spôsoby pri zostavovaní profi lov páchateľov, avšak o jej výnimočnom talente sa nedá pochybovať. Po tom, čo o nej jeden novinár napíše článok a odhalí skutočnosť, že je dcérou neslávne známeho sériového vraha, úrad FBI ju preradí na nižšiu pozíciu a prevelí ju do St. Louis. Ten istý novinár o čosi neskôr dostane v pošte list s básňou, ktorá upozorňuje na niekoľko plánových vrážd. Poslednou obeťou by mala byť práve Kaely, a tak sa zdá, že ju minulosť opäť raz dobehla.
Čoskoro nato objavia telo, ktoré niekto zavraždil presne tak, ako to naznačovala výhražná riekanka. Kaely prekonáva prvotný skepticizmus svojho nového pracovného partnera, špeciálneho agenta Noaha Huntera. Spolu musia prísť na to, aký odkaz im vrah chcel svojimi veršami naháňajúcimi hrôzu odovzdať.
Noah a Kaely sa musia poponáhľať, aby tohto bezočivého vraha, ktorý vôbec nezapadá do typických vzorcov správania masových vrahov, chytili skôr, než príde o život niekto ďalší. A napokon i samotná Kaely.