Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055179209
Poč.strán: 352
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 203x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.09. 2021
ISBN: 9788055179209
Poč.strán: 352
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 203x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.09. 2021
Bežná cena: 29,90 €
Naša cena: 21,80 €
Zľava: 27%
Naša cena: 21,80 €
Zľava: 27%
Syry sveta
Autor: Harbutt Juliet
Kniha je v kategórii: Obrazové publikácie
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac
ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše
chuťové bunky!Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia
alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte
rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta.Ku každému zo 750 syrov poskytli ich výrobcovia podrobné informácie a
profily. Predstavili svoje syry tak, ako ste ich doteraz nepoznali. Od
populárnych a bežných, ako je napríklad gouda a čedar, cez klasické
francúzske druhy až po neobvyklé ázijské a americké syry. Výroba syrov –
to nie je remeslo, je to veda o spracovaní a rôznych metódach výroby
tvrdých, mäkkých či modrých syrov. K špecifickosti každého syra
prispieva ruka v ruke s majstrovstvom výrobcov aj kvalita prostredia, v
ktorom žijú zvieratá produkujúce mlieko – kozy, ovce, kravy alebo
byvoly.
Dokonca aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov, krok za krokom.
Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní.Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.
Dokonca aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov, krok za krokom.
Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní.Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.