Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055179209
Poč.strán: 352
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 203x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.09. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 29,90 €
Naša cena: 21,80 €
Zľava: 27%

Syry sveta

Autor: Harbutt Juliet

Kniha je v kategórii: Obrazové publikácie
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!Dozviete sa, ktoré druhy sú najchutnejšie, ktorá Feta je najlepšia alebo ktoré Manchego chutí najlahodnejšie. A ešte oveľa viac. Spoznáte rozmanitosť, kvalitu a potešenie z rôznych druhov syrov z celého sveta.Ku každému zo 750 syrov poskytli ich výrobcovia podrobné informácie a profily. Predstavili svoje syry tak, ako ste ich doteraz nepoznali. Od populárnych a bežných, ako je napríklad gouda a čedar, cez klasické francúzske druhy až po neobvyklé ázijské a americké syry. Výroba syrov – to nie je remeslo, je to veda o spracovaní a rôznych metódach výroby tvrdých, mäkkých či modrých syrov. K špecifickosti každého syra prispieva ruka v ruke s majstrovstvom výrobcov aj kvalita prostredia, v ktorom žijú zvieratá produkujúce mlieko – kozy, ovce, kravy alebo byvoly.
Dokonca aj vy sa môžete naučiť vyrobiť jedinečný syr pre seba a svojich blízkych pomocou fotografických postupov, krok za krokom.
Táto kniha je ideálny darček pre milovníkov syra, je to spoľahlivý sprievodca na ceste za poznávaním syrov z celého sveta, dokonalý sprostredkovateľ ich rozmanitých chutí a výnimočných vôní.Z anglického originálu World Cheese Book (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2015) preložila Miriam Ghaniová.