Vydavateľ: Štúdio humoru a satiry
ISBN: 9788085451641
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát: 130x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.08. 2021

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 8,90 €
Naša cena: 6,65 €
Zľava: 25%

Erotika v anekdotách

Autor: Stano Milan

Kniha je v kategórii: Humor, Satira
Erotika bola dlho zakazovaná téma. Ako keby neexistovala. Anekdoty s erotickým obsahom boli tabu. V lepšej spoločnosti sa hanbili páni pred dámami takéto vtipy rozprávať. No šírili sa, vraveli sa a všetci sa na nich dobre zabávali. Mnohé sú veľmi staré, rozprávali si ich predchádzajúce generácie. Bolo by hriechom, keby zostala táto originálna ľudová slovesnosť zabudnutá.
Kniha je pokračovaním zbierky anekdot ŽENY A MUŽI V ANEKDOTÁCH. Táto téma je tak obsiahla, že sa jednoducho nezmestila do jednej knihy. Nečudo, veď téma vzťahov medzi mužmi a ženami sa tiahne celou históriou od stvorenia sveta, cez antiku, stredovek až po dnešok.
Erotické anekdoty majú svoj zvláštny náboj. Je to akési vybočenie z kolobehu obyčajných anekdot, ktoré sú síce skvelé a zasmejeme sa na nich, ale nemajú v sebe kúzlo zakázaného ovocia. Majú čosi tabuizované a preto si ich radi prečítame, alebo prerozprávame svojim známym, či priateľom.
Ak sa vám vtipy a knižka zapáčia, odporučte ju svojim priateľom a známym. Verte, že anekdoty a humor zbližujú ľudí a šíria optimizmus s pozitívnym myslením.