Kniha je skladom,
zasielame obratom.
Vydavateľ: Alferia
ISBN: 9788080902018
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát: 144x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.08. 2021
ISBN: 9788080902018
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát: 144x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.08. 2021
Bežná cena: 6,99 €
Naša cena: 5,15 €
Zľava: 26%
Naša cena: 5,15 €
Zľava: 26%
Sila prírodnej fermentácie
Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín
Autor: Katz Sandor Ellix
Kniha je v kategórii: Ostatné + gastronómia
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci
kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého
sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné
jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné
látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj
súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu
kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov,
venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú
variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa
počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových
kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu
výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé
víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s
historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako
nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo
najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.