Vydavateľ: Tatran
ISBN: 9788022211673
Poč.strán: 680
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 140x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.05. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 24,90 €
Naša cena: 17,40 €
Zľava: 30%

Polnočné slnko

Autor: Meyerová Stephenie

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Kultová Twilight sága sa začiatkom milénia stala ópiom pre celú generáciu. Zvodný upír Edward pobláznil nielen vnučky, ale aj mamy a staré mamy.
Konečne takmer po pätnástich rokoch prichádza prerozprávanie príbehu veľkej lásky z Edwardovho pohľadu. Dlho očakávaný návrat do sveta Twilightu je jednoznačne triumfom. Ikonický príbeh Belly a Edwarda nadobúda nový temný podtón. Pre Ewarda je to najzaujímavejšia udalosť, akú zažil počas svojho dlhého života. Bellin príchod ho znepokojí a fascinuje, s podobným pocitom sa za celé roky v podobe upíra ešte nestretol.

V Polnočnom slnku sa dozvieme aj fascinujúce podrobnosti z Edwardovej minulosti, sledujeme jeho vnútorný boj pri pohľade na Bellu, a pochopíme, že je to rozhodujúci zápas jeho života. Edwardov pohľad je zrelší, autorka dotvorila jeho postavu do detailov a zároveň sa viac venuje členom upírskej rodiny, pohnutej histórii Rosalie a jej vzťahu s bratom, Aliciiným víziám a Jasperovmu talentu. Polnočné slnko naplnilo očakávania fanúšikov natoľko, že mnohí volajú po pokračovaní ságy z Edwardovho pohľadu. Twilight zaujal milióny čitateľov, stal sa literárnym fenoménom a stvárnil pre jednu generáciu ideál nesmrteľnej lásky.