Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055176413
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 162x235
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.04. 2021

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 9,83 €
Naša cena: 7,15 €
Zľava: 27%

Šťastné a spokojné dieťa alebo ako zvládnuť emócie

Rady lenivej mamy

Autor: Bykovová Anna

Kniha je v kategórii: Rodičovstvo
Pedagogička, psychologička a autorka edície bestsellerov Lenivá mama, Anna Bykovová, sa vo svojej novej knihe zamerala na problematiku detských emócií. Matematika, šach, angličtina – každý rodič vie, prečo to svoje dieťa učí. Ako sa má však dieťa vyznať vo svojich pocitoch, citlivo vnímať, čo sa deje v jeho duši alebo v duši iného človeka a ovládať sa v rozličných situáciách? Dá sa to vôbec naučiť deti? A ak áno, načo im to bude?
Anna Bykovová vám vysvetlí, prečo treba dieťa oboznámiť so svetom emócií a ako to pomocou hier a zábavných úloh ľahko a veselo zvládnete.V knihe nájdete príklady rozhovorov s deťmi, zábavné cvičenia a hry, vďaka ktorým môžete dieťa skamarátiť s emóciami.Prečo je potrebná táto kniha:
? aby ste sa naučili lepšie rozumieť vlastnému dieťaťu,
? aby ste dieťaťu vysvetlili, ako ono samo môže pochopiť iných ľudí,
? aby ste mu napokon poskytli možnosť rozumieť samému sebe.„V novej knihe hovorí Anna Bykovová o tom, ako naučiť deti spracovať stres a ovládať sa: uznajte, v dnešnom svete takéto zručnosti nie sú na zahodenie. V hravej forme možno dieťaťu vysvetliť, čo sú emócie, aké poznáme, a najmä – naučiť sa ich prejavovať a prežívať.“
Oľga Černovová, šéfredaktorkaZ ruského originálu Kak podružiť detej s emociami. Sovety „lenivoj mamy“ (Eksmo, Moskva 2019) preložila Silvia Semaková.