Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055176888
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 170x235
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.04. 2021
ISBN: 9788055176888
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 170x235
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.04. 2021
Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,65 €
Zľava: 27%
Naša cena: 8,65 €
Zľava: 27%
Burina na zjedenie
Bojovať s burinou, alebo ju jednoducho zjesť? 50 skvelých receptov
Autor: Hansch Susanne,Shwarzer Elke
Kniha je v kategórii: Záhrada - domáce knihy
BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri. Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom. A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri. Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom. A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.