Vydavateľ: Slovenský spisovateľ
ISBN: 9788022022927
Poč.strán: 488
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 140x206
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.03. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 11,90 €
Zľava: 25%

Nespútaný vojvoda

Autor: Foley Gaelen

Kniha je v kategórii: Romantika
Londýn 1817. Po návrate z prvej línie bojov proti Napoleonovi sa major Connor Forbes, rodák z Írska, na svoje obrovské prekvapenie dozvie, že zdedil titul anglického vojvodu. Má to však jeden háčik: poslední traja vojvodovia z Amberley zahynuli za záhadných okolností. Zakrátko sa aj jeho samého niekto pokúsi zabiť a Connor si uvedomí, že súrne potrebuje pomoc. Ale komu z nepriateľsky naladenej londýnskej smotánky by mohol dôverovať?
Lady Margaret Winthropová sa zúfalo snaží uniknúť z domácnosti svojej panovačnej sestry, aj keby to znamenalo, že sa vydá za arogantného lorda Brycea. A tak keď horkokrvný Bryce vyzve nového vojvodu z Amberley na súboj, Maggie neostane nič iné, než orodovať u vojnového hrdinu, aby nechal jej nápadníka nažive. Ani vo sne by jej nenapadlo, že to bude začiatok jej škandalózneho spojenectva s drsným vojvodom...

Connor a Maggie sa rozhodnú spojiť svoje sily, aby vyriešili všetky záhady, a popritom sa zblížia. Môže však ich krehké puto vydržať, aj keď im cestu skríži pomstychtivý vrah? Podarí sa im odhaliť rodinné tajomstvá skryté hlboko v minulosti a dostanú napokon šancu na šťastie?