Vydavateľ: Paco Fin
ISBN: 9788081291180
Poč.strán: 125
Rok vydania: 2020
Väzba: brožovaná
Formát: 140x178
Jazyk: slovenský
Pridané: 26.11. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 10,00 €
Naša cena: 7,50 €
Zľava: 25%

Tajomstvo zdravého spánku

Autor: Zbojek Ján

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Autor vám predkladá nový systémový pohľad na spánok a jeho význam pre naše zdravie. Dozviete sa, čo sa deje v tele a aký to má vplyv na celkové zdravie, keď človek trpí dlhodobým nedostatkom spánku. Upozorňuje na konkrétne choroby, ktoré môžete dostať, keď nebudete spať odporúčaný počet hodín. Naznačí, čo všetko spôsobuje spánková deprivácia v našom bežnom živote ako napríklad strata pamäti, nesústredenosť, dopravné havárie v dôsledku mikrospánku, pracovné úrazy atď.... Spoznáte, aký negatívny vplyv majú nočné smeny na váš zdravotný stav a psychiku.
Najdôležitejšia však je informácia o hlavnej príčine všetkých spánkových porúch a o tom ako ju odstrániť. Naučíte sa, ako sami dokážete prevziať starostlivosť o váš spánok do vlastných rúk a ako ho vrátiť opäť do pôvodného stavu, ktorý ste pociťovali ešte ako dieťa.
V závere sa dozviete praktické rady, napríklad aké prostredie si máte vytvoriť pre kvalitný spánok a ako pripraviť telo na plnohodnotný spánok. Táto kniha vám bude spoľahlivo slúžiť ako praktický návod na použitie nielen pre opätovné dosiahnutie kvalitného spánku, ale aj pre znovu nadobudnutie vášho zdravia.