Vydavateľ: VENUPRESS
ISBN: 9788099972002
Poč.strán: 488
Rok vydania: 2020
Väzba: viazaná
Formát: 126x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 26.06. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Horkosladké esencie

Autor: Dolce Baja

Kniha je v kategórii: Romány
Tri generácie, tri osudy a jedno prekliatie.
Ani jednej z nich nie je dopriate spoznať esencie pravej lásky.Linda sa po rokoch vracia domov a zisťuje, že nič nie je také ako kedysi. Zdravotný stav jej starej mamy sa náhle zhoršil a matka pred ňou niečo skrýva. V rovnakom čase sa stretáva s Danielom, niekdajším najlepším priateľom, s ktorým sa nerozišli najlepšie, a odhaľuje šokujúce rodinné tajomstvo.
Myslí si, že sa nemôže stať už nič horšie. No čo ak sa mýli?Po nehode na vianočnom večierku sa jej začnú snívať zvláštne sny a v nich objavuje ľúbostný príbeh mladého páru z obdobia druhej svetovej vojny. Hoci je Linda zmätená, časom sa dozvedá, že práve tieto sny sú kľúčom k dávno zabudnutej pravde. Ona jediná môže zlomiť dlhoročné rodinné prekliatie a oslobodiť sa zo začarovaného
kruhu horkosladkých lások a sklamaní.Bude mať dosť sily a odvahy, aby zvládla prelomiť kliatbu?Prečítajte si horkosladký príbeh plný lásky, vášne a tajomstiev.Baja Dolce, autorka obľúbenej knižnej série Placebo, si pre vás opäť nachystala emocionálnu horskú dráhu s nečakanými zvratmi.