Vydavateľ: Publixing
ISBN: 5060374030916
Poč.strán: 1
Rok vydania: 2020
Väzba: CD
Formát: 125x140
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2020

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 11,10 €
Zľava: 20%

Tma

audiokniha

Autor: Karika Jozef

Kniha je v kategórii: Audioknihy
Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí!
Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz po chrbte a strhávame sa pri každom podozrivom zvuku. Naposledy sme to zažili pri strhujúcom Strachu a teraz prichádza Tma. Tma, v ktorej sa niečo skrýva...
Televízny scenárista odchádza na osamelú horskú chatu v Malej Fatre. Chce si oddýchnuť od hektickej práce aj napätého manželstva a vychutnať si pokojnú zimnú atmosféru. Zrazu sa však prihodí čosi nečakané a pobyt sa zmení na desivú nočnú moru. Chata sa stáva väzením, hoci dvere nie sú zamknuté. Začína sa zúfalý boj o prežitie.
Interpret:Peter Kočiš
Celková dĺžka:6:52 hodO autorovi:Jozef Karika je slovenský experimentálny spisovateľ a publicista.
Vyrastal v Ružomberku, vyštudoval históriu a filozofiu na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Pracoval ako historik-kurátor v Liptovskom múzeu v Ružomberku a ako redaktor ružomberskej regionálnej televízie. Pôsobil na Mestskom úrade v Ružomberku vo funkciách hovorcu a vedúceho oddelenia cestovného ruchu a marketingu.
Autor, ktorý bol investigatívny žurnalista, nešetrí napätím a akčnými scénami. Pracoval aj ako redaktor v televízii. Je držiteľom Ceny Literárneho fondu za publicistiku a niekolkých ďalších novinárskych i literárnych ocenní. Za román V tieni mafie získal Zlatú knihu vydavateľstva Ikar za rok 2011.