Vydavateľ: Tatran
ISBN: 9788022210133
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2020
Väzba: viazaná
Formát: 170x233
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.01. 2020

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,83 €
Naša cena: 12,45 €
Zľava: 30%

Zelerová šťava

Medicínske médium 5

Autor: William Anthony

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Najúčinnejší liek všetkých čias, ktorý uzdravil milióny ľudí na celom svete.Vo svojej knihe o zelerovej šťave Anthony William hovorí, že keby ľudia poznali účinky tejto zázračnej zelenej tekutiny, vedeli by aj to, že má neuveriteľnú schopnosť uzdravovať a pomáha pri veľkom množstve zdravotných problémov.
Nedajme sa zmiasť jednoduchým vzhľadom stonkového zeleru, ktorý maskuje jeho silné účinky – niekedy aj jednoduché veci spôsobujú zázraky. Táto ľahko dostupná zelenina má oveľa väčšiu moc, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať, pravda, ak ju dokážeme využiť vo svoj prospech.
A. William je presvedčený, že šťava získaná zo stonkového zeleru je zázračný nápoj s mimoriadne silnými liečivými účinkami. Tisíckam ľudí trpiacich chronickými a záhadnými ochoreniami sa vrátilo zdravie, keď denne pili pol litra čerstvej zelerovej šťavy na prázdny žalúdok. A. William si želá, aby sa ľudia naučili používať tento účinný nápoj správne a úspešne, pretože jeho liečivé účinky sú priam úžasné. Jedinečné zloženie zelerovej šťavy prispieva k lepšiemu tráveniu, odbúrava toxíny z orgánov, likviduje nežiaduce baktérie a vírusy, upokojuje nervový systém a nastoľuje v ňom rovnováhu, znižuje krvný tlak, odstraňuje kožné problémy a obnovuje celkové zdravie človeka.
V záujme zachovania zdravia a vitality začali tisíce ľudí na celom svete piť zelerovú šťavu. O jej blahodarnom vplyve na ľudské zdravie hovoria aj známe osobnosti ako Sylvester Stallone, Novak Djokovič, Robert De Niro, Gwyneth Paltrowová či Naomi Campbellová.