Kniha je skladom,
zasielame obratom.
Vydavateľ: Content agency s.r.o.
ISBN: 9788097304416
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 170x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.12. 2019
ISBN: 9788097304416
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 170x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.12. 2019
Bežná cena: 24,95 €
Naša cena: 18,70 €
Zľava: 25%
Naša cena: 18,70 €
Zľava: 25%
Mama, mňam 2
Čo uvariť deťom od 3 rokov
Autor: Horecká Silvia
Kniha je v kategórii: Pre rodičov
63 zdravých receptov pre celú rodinu
Len správnym výberom, úpravou a kombináciou potravín dokážeme podávať deťom aj sebe chutné a zdraviu prospešné jedlo. Preto vznikla táto rodinná kuchárska kniha, ktorá pomáha nájsť správnu kombináciu na tanieri pre celú rodinu. Inšpiruje variť zdravšie a eliminovať vysokosacharidové prílohy.
Príprava stravy pre deti predškolskom veku si nevyžaduje, aby bola pripravovaná odlišne a separátne ako pre staršie deti či dospelých. Postačuje vynechať či nahradiť len pár surovín, prípadne ich pridať dospelým až pri servírovaní.
Cieľom knihy je ukázať, že čo dnes pokladáme za zdravšie a modernejšie, bolo pre našich prastarých rodičov normálne stravovanie, bez polotovarov. Do pozornosti dávame aj menej konvenčné prílohy ako kamut, krúpy či zeleninové pyré.
V receptoch objavíte aj menej zaužívané čerstvé i sušené bylinky a koreniny, ktoré používali ešte naše prababky, ale aj také, ktoré sa k nám dostali postupnou globalizáciou. Jedlu dodajú nielen jedinečnú chuť, ale pôsobia ako liek, respektíve ako preventívny prostriedok pred civilizačnými ochoreniami.
V závere knihe sme vytvorili register byliniek a korenín, ktorý sme doplnili aj o ich latinský názov, nakoľko ten slovenský môže byť v niektorých regiónoch zaužívaný v modifikovanej forme.
V kuchárskej knihe Mama, mňam 2 nájdete inšpiratívne recepty na:
20 polievok,
3 pomaly dusené mäsové pokrmy,
16 mäsových jedál,
4 jedlá z rýb,
17 cestovinových, obilninových a zeleninových pokrmov,
3 dobroty na sladko.
S ohľadom na limitovaný priestor, ktorý každá knižná publikácia má, pred každou sériou receptov nájdete výber informácií, ktoré vám poradia, ako čo najlepšie nakombinovať, pripraviť a využiť suroviny v prospech ľudského organizmu. Tieto informácie pre vás starostlivo pripravila a vyselektovala Silvia Horecká, aby sa k vám dostalo to najdôležitejšie, čo sme vyhodnotili ako povinné čítanie pre tých, ktorým záleží na tom, ako sa stravujú ich deti i oni sami.
Upozornenie: Táto kniha zvyšuje potravinovú gramotnosť.
Len správnym výberom, úpravou a kombináciou potravín dokážeme podávať deťom aj sebe chutné a zdraviu prospešné jedlo. Preto vznikla táto rodinná kuchárska kniha, ktorá pomáha nájsť správnu kombináciu na tanieri pre celú rodinu. Inšpiruje variť zdravšie a eliminovať vysokosacharidové prílohy.
Príprava stravy pre deti predškolskom veku si nevyžaduje, aby bola pripravovaná odlišne a separátne ako pre staršie deti či dospelých. Postačuje vynechať či nahradiť len pár surovín, prípadne ich pridať dospelým až pri servírovaní.
Cieľom knihy je ukázať, že čo dnes pokladáme za zdravšie a modernejšie, bolo pre našich prastarých rodičov normálne stravovanie, bez polotovarov. Do pozornosti dávame aj menej konvenčné prílohy ako kamut, krúpy či zeleninové pyré.
V receptoch objavíte aj menej zaužívané čerstvé i sušené bylinky a koreniny, ktoré používali ešte naše prababky, ale aj také, ktoré sa k nám dostali postupnou globalizáciou. Jedlu dodajú nielen jedinečnú chuť, ale pôsobia ako liek, respektíve ako preventívny prostriedok pred civilizačnými ochoreniami.
V závere knihe sme vytvorili register byliniek a korenín, ktorý sme doplnili aj o ich latinský názov, nakoľko ten slovenský môže byť v niektorých regiónoch zaužívaný v modifikovanej forme.
V kuchárskej knihe Mama, mňam 2 nájdete inšpiratívne recepty na:
20 polievok,
3 pomaly dusené mäsové pokrmy,
16 mäsových jedál,
4 jedlá z rýb,
17 cestovinových, obilninových a zeleninových pokrmov,
3 dobroty na sladko.
S ohľadom na limitovaný priestor, ktorý každá knižná publikácia má, pred každou sériou receptov nájdete výber informácií, ktoré vám poradia, ako čo najlepšie nakombinovať, pripraviť a využiť suroviny v prospech ľudského organizmu. Tieto informácie pre vás starostlivo pripravila a vyselektovala Silvia Horecká, aby sa k vám dostalo to najdôležitejšie, čo sme vyhodnotili ako povinné čítanie pre tých, ktorým záleží na tom, ako sa stravujú ich deti i oni sami.
Upozornenie: Táto kniha zvyšuje potravinovú gramotnosť.