Vydavateľ: YOLi
ISBN: 9788055169309
Poč.strán: 296
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,65 €
Zľava: 27%

Nechaj si to pre seba

Autor: McManusová Karen M.

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Echo Ridge je malé mesto. Ellery v ňom nežila, no dobre ho pozná. Pochádzala odtiaľ jej teta, ktorá ako sedemnásťročná zmizla bez stopy. O pár rokov nato sa zas mestečko zviditeľnilo vraždou kráľovnej stredoškolského plesu. Dievča našli mŕtve v miestnom strašidelnom zábavnom parku. Ellery sa má teraz pre nečakané problémy nasťahovať do Echo Ridge k starej mame a vôbec ju to neteší.
Malebné mesto skrýva plno tajomstiev. Školský rok sa poriadne nezačal a niekto už vyhlásil lov na kandidátky na kráľovnú plesu. Vyhráža sa zopakovaním hrôz spred piatich rokov. Ako na potvrdenie hrozby zmizne ďalšie dievča.
Ellery dobre vie, čo znamená mať tajomstvo. Má ho jej mama aj stará mama. A čím dlhšie býva v Echo Ridge, tým viac zisťuje, že všetci niečo skrývajú a nie každý udrží jazyk za zubami. V meste však platí jedno: najbezpečnejšie je nechať si tajomstvo pre seba.Z anglického originálu Two Can Keep a Secret (Delacorte Press, an imprint of Random House Children’s Book, a division of Penguin Random House LLC, New York 2019) preložila Adriana Sýkorčinová.