Vydavateľ: YOLi
ISBN: 9788055162720
Poč.strán: 312
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.06. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,85 €
Naša cena: 9,35 €
Zľava: 27%

Všetci za jedného

Autor: Delevingneová Cara

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Možno nie som taká slušná, ako som si myslela.
Možno som predsa len monštrum.Red, Leo, Rose a Naomi majú problém zapadnúť medzi spolužiakov. Red má doma hotové peklo, jej mama je alkoholička a otec nikdy nie je doma, takže sa musí starať nielen o seba, ale aj svoju malú sestru Gracie. Leov starší brat sa dostal na šikmú plochu a ťahá so sebou na dno aj jeho. Rose zasa strieda frajerov a pije, aby zabudla na bolestivú skúsenosť z minulosti. Naomi uteká z domu v nádeji, že nájde slobodu, po ktorej tak veľmi túži. Stoja sami proti svetu, až kým si nezaložia kapelu Zrkadielko, zrkadielko. Len v nej sú skutočne sami sebou.
Jedného dňa Naomi zmizne a po niekoľkých dňoch ju nájdu na hranici života a smrti v rieke. Nikto nevie, čo sa stalo, ale polícia je presvedčená, že si sama siahla na život. Jej priatelia sú zmätení – boli si s Naomi takí blízki, ako je možné, že si nevšimli varovné signály? Vedeli o nej predsa všetko... alebo nevedeli? Boli naozaj priatelia, alebo to všetko bolo ďalšie klamstvo?
Postupne sa na povrch začnú vynárať čudné okolnosti Naominho zmiznutia a zdá sa, že veci v skutočnosti nie sú také, ako sa na prvý pohľad javia. Doposiaľ úprimné priateľstvo Red, Lea aj Rose sa otrasie v základoch a nič viac nebude ako predtým – prasknuté zrkadlo sa totiž naozaj ťažko zliepa.
Svetoznáma modelka a herečka Cara Delevingne napísala pútavý debut o sile priateľstva, skutočných citoch a o tom, že netreba ľudí súdiť podľa toho, ako vyzerajú.
#mirrormirrorZ anglického originálu Mirror, Mirror (Trapeze, an imprint of The Orion Publishing Group Ltd, Great Britain, London 2017), preložila Mariana Ferusová, texty piesní preložila Viktória Kukucsová.