Vydavateľ: Nová Práca
ISBN: 9788089350438
Poč.strán: 750
Rok vydania: 2015
Väzba: viazaná
Formát: 220x304
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.02. 2015

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 47,90 €
Naša cena: 35,90 €
Zľava: 25%

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor: Kendík Konrád

Kniha je v kategórii: Gastronómia
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.