Kniha je skladom,
zasielame obratom.
Vydavateľ: Plat4M
ISBN: 9788089642052
Poč.strán: 132
Rok vydania: 2013
Väzba: brožovaná
Formát: 2
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.04. 2013
ISBN: 9788089642052
Poč.strán: 132
Rok vydania: 2013
Väzba: brožovaná
Formát: 2
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.04. 2013
Bežná cena: 7,95 €
Naša cena: 5,95 €
Zľava: 25%
Naša cena: 5,95 €
Zľava: 25%
Pochúťky a misy z hydiny - Rady a tipy do kuchyne
Autor: Janata František
Kniha je v kategórii: Mäsové špeciality
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.