Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055185088
Poč.strán: 368
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 20.09. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 14,83 €
Naša cena: 10,80 €
Zľava: 27%

Slepá ulička

Autor: Fieldingová Joy

Kniha je v kategórii: Thrillery
Každý z nich má motív a každý vlastní zbraň Skromná, nenápadná ulička v Palm Beach Gardens na Floride nie je miesto, kde by sa diali šokujúce udalosti. Rovnaké jednoposchodové domy v pastelových farbách, výstavné trávniky a cestičky lemované kvetmi. Dokonalá idylka pre päť rodín, ktoré tu vedú navonok obyčajné, miestami až nudné životy. No istej júlovej noci zaznejú dva výstrely. Kto potiahol spúšť a prečo?
Bola to perfekcionistka Maggie alebo jej muž Craig, ktorý nezvládol ďalej žiť podľa manželkiných očakávaní? V snahe zachrániť manželstvo sa rozhodli s deťmi presťahovať na Floridu. Démoni minulosti si ich však našli aj tam.
Možno za streľbou stojí manželský pár Nick a Dani. Obaja sú úspešní a uznávaní doktori, ale skrývajú množstvo nepríjemných tajomstiev.
Možno pretiekol pohár trpezlivosti starej dáme Julii Fisherovej. Pred časom k sebe prichýlila problémového vnuka, ktorý prevrátil jej pokojný život naruby. Alebo sa stala obeťou ona?
S myšlienkou zabiť seba a svoju ženu sa pohráva aj Sean. Prišiel o prácu v prestížnej reklamnej agentúre a pocit zlyhania utápa v alkohole.
Ani Aiden a Heidi nemajú ustlané na ružiach. Ich manželstvo sa otriasa v základoch a nepomáha ani ustavičné zasahovanie Aidenovej matky/svokry. Jedno je isté. Trpezlivosť má svoje hranice.
Komu na dvere zaklopala smrť? Z anglického originálu Cul-de-sac (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2021) preložila Tamara Chovanová.