Vydavateľ: i527.net
ISBN: 9788082490353
Poč.strán: 344
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.06. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 13,95 €
Zľava: 12%

Leto pri jazere

Hostinec Bluebell 1

Autor: Hunterová Denise

Kniha je v kategórii: Romantika
Toto leto vás do hostinca Bluebell priláka stratený dopis, nová láska a staré tajomstvá.

Mladá hostinská z mesta pri jazere v Severnej Karolíne sa zamiluje do samotárskeho autora románov. V prvom dieli romance o Hostinci Bluebell sa pripomína minulosť a vynárajú sa staré tajomstvá.
Molly Bennettová a jej súrodenci sa po tragickej smrti rodičov zomknú, aby naplnili ich sen o premene rodného historického domu v meste Bluebell v Severnej Karolíne na hostinec. Jej pobyt v meste má byť len dočasný – najviac tri roky. Plánom je hostinec neskôr predať, aby sa Molly mohla vrátiť k vlastným snom.
Adam Bradford (alias autor bestsellerov Nathaniel Quinn) je samotársky spisovateľ, ktorý prežíva dosť vážnu spisovateľskú krízu. S blížiacim sa termínom odovzdania knihy sa zo zúfalej snahy nájsť inšpiráciu vydáva na cestu do dejiska svojho nového románu – mesta pri jazere. Tam stretáva svoju múzu, mladú hostinskú, ktorá je platonicky zamilovaná do jeho alter ega.

Molly a Adam sa okamžite spriatelia. Keď Molly nájde v múre hostinca dávno stratený list, spolu s Adamom sa rozhodnú nájsť nešťastných milencov a sprostredkovať im zaslúžené rozuzlenie ich príbehu. Adam má však vlastné tajomstvá, ktoré ešte nie je pripravený odhaliť. Minulosť ich doženie, pravda vyjde najavo a Molly s Adamom sa budú musieť rozhodnúť, či je ich láska hodná dôvery.