Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055179605
Poč.strán: 272
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.10. 2021

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,83 €
Naša cena: 9,35 €
Zľava: 27%

Môj strážny anjel, môj najlepší priateľ

Autor: Byrne Rhona

Kniha je v kategórii: Ezoterika, mágia
Krásne príbehy pre deti a ich rodičov od autorky viacerých svetových bestsellerov Lorny Byrneovej. Všetky deti vidia svojich strážnych anjelov. Túto nezvyčajnú schopnosť dospievaním postupne strácajú. Anjeli sú však tu a deťom pomáhajú so všetkými ich trápeniami či bolesťami. Ochraňujú ich a ak zídu zo svojej cesty, poradia, ako sa na ňu môžu vrátiť.
O tejto schopnosti píše Lorna Byrneová vo svojej novej knihe Môj strážny anjel, môj najlepší priateľ. K napísaniu nežných, emotívnych príbehov, ktoré miestami vháňajú slzy do očí, ju inšpiroval sám život a vlastné skúsenosti. Píše napríklad o malej Zuzke, odkázanej na invalidný vozík. Alebo o Emke, ktorá má problémy so správaním.
Zdalo by sa, že ide o úplne bežné životné situácie. No práve tie nám odhalia celkom iný svet. Svet, v ktorom mnoho detí otvorene hovorí o tom, že sú od samého začiatku života sprevádzané svojím strážnym anjelom, s ktorým sa môžu podeliť o svoje trápenie, ale i o šťastie či úspech. Takýto kontakt im nesmierne pomáha, pretože sa učia pomáhať druhým, a tým sa stávajú lepšími.Autorka knihu napísala spolu s najmladšou dcérou Aideen, ktorá ju aj ilustrovala. Láska a priateľstvo medzi matkou a dcérou dodáva knihe osobitné čaro, teplo i význam. Preniesli sa vďaka nej do svojho detstva a pripomenuli si, akú dlhú cestu už prešli. Presne to by sme mali z času na čas spraviť všetci. Aj preto je kniha určená nielen pre deti, ale aj pre ich rodičov.Z anglického originálu My Guardian Angel, My Best Friend (Coronet, Londýn, 2020) preložil Štefan Kočiš.