Vydavateľ: Pandora
ISBN: 9788097397111
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 148×210
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.09. 2021
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
06. máj 2024
Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Spaľujúca vášeň

6.diel

Autor: Quinnová Julia

Kniha je v kategórii: Romantika
V živote každého človeka nastane v istej chvíli zlom. Býva to taký úžasný a desivý okamih, až má dotyčný pocit, že ho niekto udrel do hrude, vyrazil mu dych a bez najmenších pochybností vie, že nič už nebude také ako predtým.

Pre Michaela Stirlinga nastala tá chvíľa vtedy, keď prvýkrát uvidel Francescu Bridgertonovú.

Celý svoj život sa naháňal za ženami, zmyselne sa na ne usmieval počas toho, ako ho prenasledovali, nechával sa uloviť a zahrával sa s nimi, až kým nezvíťazil. Jediný pohľad na Francescu však stačil na to, aby sa do nej zamiloval tak rýchlo a hlboko, až bol zázrak, že sa mu podarilo zostať nohami pevne na zemi. Nanešťastie pre Michaela mala Francesca zostať Bridgertonovou iba tridsaťšesť hodín, keďže sa stretli na slávnostnej večeri pri príležitosti jej nadchádzajúceho sobáša s jeho bratrancom Johnom.

Ubehne však nejaký čas a veci sa zmenia… z Michaela sa stane gróf a Francesca je slobodná, ale ešte stále ho nepovažuje za nič viac ako za dobrého priateľa. Michael sa jej neodváži povedať o láske, ktorú k nej cíti… až kým počas jednej nebezpečnej noci neskončí v jeho náručí. Budú vášeň a láska silnejšie ako tajomstvá?