Vydavateľ: Vydavateľ ORBIS IN, s.r.o.
ISBN: 9788097226459
Poč.strán: 148
Rok vydania: 2020
Väzba: brožovaná
Formát: 220x220
Jazyk: slovenský
Pridané: 14.10. 2020

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,43 €
Zľava: 25%

Potravinové alergie

diagnostika-nové trendy-stravovanie + recepty

Autor: Baluchová Dagmar

Potravinové alergie sú celosvetovým problémom a môžu sa objaviť v akomkoľvek veku. Skorá diagnostika je veľmi dôležitá. Ako ich rozoznať, potvrdiť, liečiť, ako sa stravovať, prehľad základných i zriedkavých potravinových alergií a recepty, ktoré neohrozia vaše zdravie, to všetko v tejto knihe nájdete.

Podľa údajov Svetovej alergiologickej organizácie a Európskej akadémie alergie a klinickej imunológie trpí alergiou na potraviny len v Európe vyše 17 miliónov ľudí. Potravinové alergie sa nevyhýbajú ani našim deťom. Čo robiť, ak dieťa neprimerane zareaguje na novú či neznámu potravinu? Kedy vyhľadať lekára? Odpovede na tieto i ďalšie otázky, tiež recepty vhodné aj pre alergikov, vám prináša táto kniha.

Imunoalergiológ MUDr. Martin Lešťan
,,Alergie, vrátane potravinových, sa stali civilizačným ochorením a sú akousi daňou ľudstva za náš životný štýl. Genetické faktory, znečistenie prostredia, stres a dramatická zmena našich stravovacích návykov, chemizácia, zmena nášho životného štýlu roztočili koleso alergií obrovskou rýchlosťou. Výsledkom je, že každý tretí štvrtý človek trpí nejakou formou alergie alebo sa s alergiou vo svojom živote stretne. O osude našich detí však rozhodujeme aj my. Rýchlou diagnostikou vieme zjemniť a niekedy až celkom zvrátiť priebeh alergie.

Tento web používa súbory cookies. Potvrdzujem súhlas s ich používaním. Viac informácii