Na pár krokov
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: YOLi
ISBN: 9788055166605
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.04. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 9,90 €
Naša cena: 7,40 €
Zľava: 25%

Na pár krokov

Autor: Lippincottová Rachel, Daughtryová Mikki, Iacons Tobias

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Ako milovať človeka, ak sa ho nemôžete ani dotknút?
Stella Grantová trpí cystickou fibrózou a polovicu života prežila v nemocnici. Zákerná choroba jej odmalička diktuje každý krok. Ak nechce ohroziť šancu na transplantáciu pľúc, musí sa strániť každého kontaktu s možným nositeľom infekcie. Stella si potrpí na disciplínu a obmedzenia súvisiace s liečbou do bodky dodržiava. Dva metre od seba. Tak znie zlaté pravidlo každého pacienta s touto diagnózou. Bez výnimky.
Will Newman, naopak, na liečbu kašle. O týždeň má osemnásť a potom zbohom, nemocnica. Will je presne ten typ, od ktorého sa má Stella držať čo najďalej. Ak by ju nakazil baktériou, ktorá jeho už o šancu na predĺženie života pripravila, Stellu by čakal rovnaký údel.
Lenže čím viac sa zbližujú, tým je pre nich dvojmetrový odstup väčším trestom. Pľúca si chránia, no srdce trpí. Čo keby si ukradli aspoň kúsok slobody, o ktorú ich choroba pripravila, a skrátili bezpečnú vzdialenosť o jediný krok?Z anglického originálu Five Feet Apart (Simon & Schuster BFYR, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2018) preložila Martina Šturcelová.