Ženy z rodu Springovcov
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: YOLi
ISBN: 9788055165516
Poč.strán: 320
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.03. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 3,00 €
Naša cena: 2,15 €
Zľava: 27%

Ženy z rodu Springovcov

Autor: Toddová Anna

Kniha je v kategórii: Deti nad 12 rokov
Meg, Jo, Beth a Amy sú sestry. Každá je iná, ale trápia ich rovnaké starosti – otec na misii v Iraku a mama skrývajúca tajomstvo. Túžia po živote, za ktorý sa nebudú hanbiť, celkom inom, aký práve vedú. Pred sebou majú rok, ktorý rozhodne o ich budúcnosti.
Najstaršia Meg sa chystá vydať za dôstojníka a vstúpiť do armádnej spoločnosti ako mnohé ženy, ktoré uznáva, ak ju v rozlete nezastavia jej vášeň a reputácia.
Beth je usilovná ako včielka, ale bojí sa vychádzať z domu a hrozí sa predstavy, že nikdy nepríde na to, kto vlastne je.
Jo chce jednoducho odísť. Kiežby mohla preskočiť maturitu, pretože sníva o živote v New Yorku a kariére novinárky. Chce, aby tu po nej niečo zostalo. Nič ju nezastaví, ani láska.
Najmladšia Amy zas s obdivom hľadí na svoje sestry a učí sa od nich, ako nakladať so životom. Ženy z rodu Springovcov sú drzé, romantické aj teatrálne a každá z nich je stratená v snoch o budúcnosti.Z anglického originálu The Spring Girls (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2018) preložila Anna Kolčiterová.