Anjelská misia
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Kumran
ISBN: 9788089487974
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 176 x 250 mm
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.04. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 9,90 €
Naša cena: 7,70 €
Zľava: 22%

Anjelská misia

Autor: Kingsbury Karen

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Anjelská misia je prvou knihou trilógie s rovnomenným názvom. Obľúbená autorka Karen Kingsburyová ponúka strhujúci príbeh v ktorom bývalý hráč bejzbalu a jeho láska, ktorú zanechal, dostanú vďaka zázrakom druhú šancu.

V snahe dostať sa do najvyššej bejzbalovej ligy Tyler Ames stráca všetky vzťahy, na ktorých mu záležalo. Keď sa zdá, že jeho situácia sa už-už zmení a život sa predsa len vráti do starých koľají, utrpí úraz, ktorý ukončí jeho kariéru, a bývalá bejzbalová hviezda sa ocitá na dne. Jeho stará láska Sami Dawsonová žije na opačnej strane Spojených štátov a rozbieha sľubnú kariéru.

Séria malých zázrakov privádza Tylera do domova dôchodcov, kde sa zamestná ako upratovač. Tam sa zoznamuje s Virginiou Hutchesonovou, starenkou trpiacou Alzheimerovou chorobou, ktorá má zrejme odpovede na jeho mučivé otázky.
Dvaja anjeli sa vydávajú na misiu, ktorej cieľom je vrátiť Tylerovi, Sami a Virginii nádej. Môžu také malé a zdanlivo bezvýznamné činy neviditeľných bytostí priniesť uzdravenie a zmenu? A môžu slová neznámej osoby roznietiť starú lásku? Každá cesta sa začína prvým krokom.