Vydavateľ: Blue Strip
ISBN: 9788097298005
Poč.strán: 190
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.04. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 17,60 €
Naša cena: 13,20 €
Zľava: 25%

Najťažšie je zarobiť prvý milión

Autor: Gablas Braňo

Kniha je v kategórii: Podnikanie
Na knižný trh prichádza unikátna kniha popisujúca možnosti podnikania na Internete. Kniha je určená jednotlivcom, podnikateľom ale aj firmám, ktoré chcú zvýšiť príjmy použitím osvedčených marketingových techník. Podrobne vysvetľuje princípy Internetového marketingu, ktoré úspešne používajú tisíce zahraničných podnikateľov a firiem s použitím ktorých dokážu ročne zarobiť stotisíce dolárov.

Kniha od základov vyvracia fámy a nepravdivé informácie o možnostiach zarábania na Internete. Nedozviete sa v nej, ako môžete za noc zarobiť tisíce EURO, nenájde v nej žiadne techniky súvisiace s investovaním peňazí, burzou, hazardnými hrami, klikaním a podobne.

Mnoho ľudí už počulo príbehy, kedy obyčajný človek alebo matka v domácnosti začala radikálne zvyšovať príjmy použitím osvedčených marketingových metód. Na Internete je k dispozícii mnoho dôveryhodných aj menej dôveryhodných zdrojov, eBookov, videí, ale aj tlačených kníh. Mnohí jednotlivci na Slovensku a v Čechách už aj skúsili uplatniť niektoré metódy, ale bez komplexného vysvetlenia boli zvyčajne neúspešní. Problém je v tom, že dostupné manuály a eBooky sa orientujú na anglicky hovoriacich marketerov v anglicky hovoriacich krajinách, najmä v USA. Kniha Najťažšie je zarobiť prvý milión je prvá na slovenskom a českom knižnom trhu, ktorá je prispôsobená ľuďom, ktorí nemajú perfektné znalosti anglického jazyka a chcú podnikať v Čechách a na Slovensku.

Ak uvažujete o tom, že si vybudujete vlastný biznis na Internete, že chcete získať finančnú slobodu bez investovania horibilných súm a máte odvahu pustiť sa do toho, táto kniha je určená práve vám.