Tajomstvá živých
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055159126
Poč.strán: 440
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 08.03. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Tajomstvá živých

Autor: Wyer Carol

Kniha je v kategórii: Detektívky
Hruď sa jej dvíhala a klesala, od strachu lapala dych, ale prišla neskoro. Už videla to, čoho sa najväčšmi obávala – zadné sedadlo auta bolo prázdne.
Jej dievčatko zmizlo.Abigail žije dokonalý život so svojím milujúcim manželom a s rozkošnou dcérkou Izzy. Niekto však pozná jej tajomstvo a chce, aby pravda vyšla najavo.
Malú Izzy jedného dňa unesú z parkoviska a vyšetrovaním prípadu poveria detektívku Robyn Carterovú. Ktosi posiela Abigail výhražné správy z anonymného čísla a ohrozuje všetko, čo jej je drahé. Čo Abigail skrýva?
Inštinkty Robyn našepkávajú, že medzi Izziným únosom a dvomi vraždami, ktoré vyšetruje, existuje súvislosť. Má sklony k impulzívnemu konaniu, ale keď naposledy takto konala, jej snúbenca to stálo život a ešte vždy si to vyčíta. Túži rozlúsknuť prípad a získať späť svoje miesto detektívky, no najprv musí nájsť stratenú sebadôveru – a to rýchlo.
Robyn sa pustí do prenasledovania bezohľadného viacnásobného vraha. Ak sa k tomu zvrátenému človeku nedostane včas, unesené dievčatko zomrie. Z anglického originálu Little Girl Lost (Bookouture, an imprint of Storyfide Ltd, Ickenham 2017) preložila Jana Seichertová.