Rozbúrená voda
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055158846
Poč.strán: 280
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.02. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,80 €
Naša cena: 8,85 €
Zľava: 25%

Rozbúrená voda

Autor: Steelová Danielle

Kniha je v kategórii: Romantika
Ellen Whartonová, úspešná interiérová dizajnérka, sa teší na návštevu svojej činorodej matky architektky a napriek varovaniam meteorológov odletí za ňou do New Yorku. Odlet z Londýna má ešte jeden utajený cieľ – dôležité osobné stretnutie. Keď udrie hurikán, sedemdesiatštyriročná Grace Madisonová aj napriek dcérinmu naliehaniu odmietne odísť z bytu, ktorý sa nachádza v centre evakuačnej zóny. Svoj omyl uzná, až keď sa s Ellen po pás vo vode brodia k policajným člnom.
Britský investičný bankár Charles Williams cestuje do New Yorku pracovne. Dúfa však, že sa stretne aj so svojimi dcérkami, ktoré tam žijú s jeho nádhernou bývalou manželkou. Po zúfalom hľadaní ich napokon nájde v úkryte so stovkami ďalších obetí hurikánu.
Mladá lekárka Juliette Duboisová pracuje na pohotovosti. Keď v nemocnici počas živelnej pohromy náhle zlyhá generátor, odhodlane bojuje o životy pacientov.
Študenti Peter Holbrook a Ben Weiss si spoločne prenajali lacný byt v zdevastovanom dome. Chlapci sa zásobili potravinami a vzrušene očakávajú blížiaci sa hurikán. Keď hrozí spadnutie budovy, musia sa rozhodnúť, či zostať, alebo sa vrhnúť do rozbúrenej vody.
Chaos a zmätok si vyberú svoju daň na ľudských životoch, milovaných ľuďoch i majetku. Mesto a jeho obyvatelia bojujú s prírodnou katastrofou obrovských rozmerov. Z anglického originálu Rushing Waters (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2016) preložila Zuzana Gašparovičová.