Odhalenie
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055157825
Poč.strán: 312
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 23.01. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 12,80 €
Naša cena: 9,60 €
Zľava: 25%

Odhalenie

Madam X 2. diel

Autor: Wilderová Jasinda

Kniha je v kategórii: Sex
Volám sa Madam X.
Moja minulosť je kdesi zamknutá.
Moja prítomnosť je v tejto pozlátenej klietke...Madam X žije izolovaná v apartmáne, ktorý patrí jej milencovi a strážcovi Calebovi. Má ju celkom pod kontrolou, ovláda ju, vlastní jej telo, núti ju robiť, čo sa mu zachce, a pritom má zástupy iných mileniek. Madam X čoskoro zistí, že v jeho živote nie je jediná, keď sa náhodou stretne s jednou z jeho „učníc“. Caleb tvrdí, že tie ženy len učí, aby z nich boli dokonalé nevesty.
Srdca Madam X sa však zmocní niekto iný. Ocitne sa rukách trochu drsného a tajomného Logana, s ktorým sa zoznámila na jednom večierku a už sa raz s ním pokúsila utiecť. Tentoraz sa jej podarí opustiť Caleba, vykričí mu jeho neveru, nadutosť aj pýchu a ďalšou cestou sa uberá s Loganom. Na jednej strane je Logan úžasný, na druhej ju trochu desí. Poskytne jej však informácie, ktoré vypátral o jej minulosti, lebo Madam X stále trpí stratou pamäti a nevie, kto vlastne je a kým bola kedysi.
No Caleb Indigo nemieni ustúpiť a chce Madam X vlastniť stoj čo stoj. Určite sa jej nevzdá bez boja, bez takého, ktorý všetkých zničí.Z anglického originálu Madame X – Exposed (Berkley Books, an Imprint of Penguin Random House, LLC., New York 2016) preložila Miriam Ghaniová.