Vydavateľ: Smutný Filip
ISBN: 9788097259884
Poč.strán: 200
Rok vydania: 2017
Väzba: viazaná
Formát: 133x177
Jazyk: slovenský
Pridané: 08.01. 2018

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 9,90 €
Naša cena: 7,90 €
Zľava: 20%

Kúzelné papiere

Áno, sme! Teší nás, že ťa spoznávame.

Autor: Smutný Filip

Kniha je v kategórii: Iné zo života
Veríš kúzlam? Nie? Kúzla predsa neexistujú! Avšak, čo je kúzlo?
Našou myšlienkou dokážeme priam zázraky, až sa zdá, že vieme čarovať. Vieme si sami vyčarovať, aby bol náš život šťastnejší, ale treba vedieť ako. Kúzelné papiere sú skvelým pomocníkom ako sa to naučiť. Nie, nejde len o teóriu. Objavíš nový svet. Svet, ktorý sa skrýva v tebe. Len máloktorá škola ťa o ňom naučí.
Kúzelné papiere sú technikou, ktorá ťa to môže naučiť. Možno ťa sklamú hneď na začiatku. Kúzla si vyžadujú, aby sme zahodili svoje predsudky dospelých a spomenuli si na obdobie, keď sme boli deťmi. Aby sme opäť objavili svet fantázie, lásky a úprimnosti. Svet, kde sa skrýva skutočné šťastie. Ale veď ty predsa kúzlam neveríš. Prečo potom pokračuješ v čítaní?
Ak sa rozhodneš vkročiť do tohto sveta, tvoj život prekvapí veľa zmien. Ty predsa nemáš rád zmeny. Zmena je nepohodlná, vyžaduje si veľa práce, aby sa znova tvoj svet zastabilizoval. Jednoduchšie je hodnotiť a bedákať nad tým, čo sa v tvojom živote deje. Stále si presvedčený, že sa chceš učiť čarovať?
Ak áno, tak ťa čaká 21 dni práce, po ktorých uvidíš prvé ovocie. Nemusí to byť rovno veľká úroda. Čím trpezlivejší budeš, tým bude ovocie sladšie. Čo zaseješ, to zožneš. Ale čo je tým ovocím... To, čo oko nevidí, no srdce počuje. Láska! Tvoje vzťahy budú bohatnúť. Budeš prechovávať úctu ku každému okamihu, lebo v každom uvidíš zázrak. Spoznáš sám seba a objavíš nové komnaty, ktoré vedú k tajomstvám života. Tvoj život sa stane bohatý a nebudeš potrebovať k tomu plnú kapsu peňazí. Tvoj najväčší majetok bude srdce plné lásky. Samozrejme, že žobrať nebudeš, bude ti dožičené toľko, koľko potrebuješ, ba ešte viac. Ak budeš mať, bude ti pridané. Ak však budeš chamtivý, ideš zlou cestou. Zamysli sa na tým, ak berieš a nedávaš, ako potom môžeš dostávať...

Kúzelné papiere sú denníčkom, ktorý nás učí komunikovať so sebou samým. Jednoduchou cestou nás učia pochopiť duchovno, ktoré vychádza z nášho srdca. Zároveň sú aj formou terapie, keď písanie vie pomôcť na mnohé bolesti v nás zakorenených. Vedia pohltiť naše problémy a vytvoriť pôdu pre nové kroky v našich životoch, ktoré začínajú opäť v našich myšlienkach a silu pre ne posielame z našich sŕdc. Kúzelné papiere vysvetľujú, čo sa s nami deje počas spánku a tak na písanie využívajú práve čas tesne pred spánkom a čas ihneď po zobudení. Nejde o dlhé písanie, len o krátku meditáciu alebo modlitbu, premenenú na písmo. Kúzelné papiere sa snažia ti to všetko vysvetliť jednoducho a nechávajú priestor tebe, aby si si napísal vlastný láskou naplnený život.