Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055156835
Poč.strán: 208
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.11. 2017

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 9,73 €
Naša cena: 7,10 €
Zľava: 27%

Odpojte sa

Sprievodca meditáciou pre zaneprázdnených skeptikov a moderných spiritualistov

Autor: Yalofová Schwartzová Suze

Kniha je v kategórii: Ezoterika, mágia
Moderný prístup k meditácii osloví každého, kto si myslí, že nemá čas a že si nemôže na chvíľu sadnúť, lebo to dokáže ktokoľvek, len nie on.Či už ste generálny riaditeľ, alebo len obyčajný človek, ktorý sa stratil v nekonečnom zozname povinností „čotrebaešteurobiť“, prezradíme vám tajomstvo. Ak chcete svoju prácu vykonávať efektívnejšie a viesť šťastnejší a zdravší život, musíte spomaliť a prestať sa ponáhľať, musíte sa odpojiť. Štúdie ukazujú, že ľudia urobia viac – a zväčša aj lepšie – ak robia menej. Vyžaduje to iba jednu vec: nájsť si každý deň chvíľku na krátku a posilňujúcu meditáciu.
Táto revolučná kniha ukáže všetkým prepracovaným a vystresovaným ľuďom, aké ľahké je odpútať sa, uvoľniť stres a opätovne sa nabiť správnou energiou.
Autorka uvádza na správnu mieru vžité nesprávne predstavy o meditácii vrátane mylného predpokladu, že pri nej treba dlho nehybne sedieť alebo "vypnúť mozog". Presvedčí vás, že meditácia doslova zmení vaše myslenie, a zároveň vám ponúkne ľahké techniky a rady, ako ju začleniť do vášho každodenného života.Preložil Štefan Kočiš