Vydavateľ: Orbis Pictus Istropolitana
ISBN: 9788081206726
Poč.strán: 64
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 20.09. 2017

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 11,22 €
Naša cena: 10,05 €
Zľava: 10%

Občianska náuka pre SŠ - Zošit pre učiteľa 2.časť

Zošit pre učiteľa 2.časť

Autor: Bojnák Štefan

Kniha je v kategórii: Metodické príručky k učebniciam
Zošit pre učiteľa obsahuje vypracované poznámky a riešenia úloh, vysvetlenie zámeru úloh a upozornenia, ktoré situácie na hodine možno očakávať. Úlohy nemusia mať jednoznačné riešenie a často bývajú otvorené. Objavujú sa tu aj výstrahy pred možnými dezinterpretáciami úloh a ich hrozbami.
Autor sem zakomponoval aj autorské poznámky, v ktorých sú odkazy na ďalšie otázky či alternatívne úlohy.Niektoré obsahujú aj námety na projekty, ktoré možno realizovať napríklad na seminároch, čím by sa rozvinul potenciál danej témy.

E-ORBISPICTUS.SK
Prostredníctvom QR kódu sa žiak dostane do priestoru digitálnych doplnkových materiálov, kde nájde prezentácie k jednotlivých témam a testy, na základe ktorých si precvičí osvojené učivo. Internetová stránka slúži ako on-line podpora zošita pre študenta.

Učiteľ v nej nájde časti učebnice v digitálnej podobe, ktoré môže využiť pri vyučovaní, priame odkazy na multimediálne materiály a rôzne ďalšie materiály na stiahnutie: testy, hry, pracovné listy, zaujímavosti, praktické príklady využitia zošita pre študenta, rôzne formuláre a pod. Okrem toho tam učiteľ nájde rýchle odkazy na zaujímavé webové stránky a praktické pomôcky.

Nájdete tu:

* doplnkové materiály
* prehľady a schémy
* zvukové, vizuálne a multimediálne materiály
* námety a nápady na prácu na hodine
* testy
* prezentácie
* užitočné odkazy
* ukážkové strany: vyskúšajte si učiť s nami
Všetky materiály prešli redakčným a lektorským hodnotením, príp. overovaním v škole.

Upozornenie:
Občianska náuka pre stredné školy rešpektuje povinnú obsahovú i kompetenčnú zložku iŠVP. Je určená všetkým žiakom stredných škôl, ktorý majú absolvovať predmet občianska náuka.