Vydavateľ: Eugenika
ISBN: 9788081005015
Poč.strán: 120
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 117 x 179 mm
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.09. 2017

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 5,90 €
Naša cena: 4,45 €
Zľava: 24%

Muž a žena

Autor: Osho

Kniha je v kategórii: Medziľudské vzťahy
Krásne, múdre myšlienky o vzťahoch, láske, sexe, intimite, manželstve a skutočnom partnerstve. Osho vysvetľuje základné rozdiely mužskej a ženskej energie. Okrem toho, že nás inšpiruje k hlbokému pochopeniu a skutočnému spojeniu, privádza nás aj bližšie k sebe samým. Lebo len vnútorne vyspelý a prebudený človek dokáže vytvoriť kvalitný, kreatívny vzťah.
Rozpráva sa tu o podstate muža a ženy poeticky, filozoficky, ale tiež pragmaticky a s humorom. Výstižne a vtipne, s pomocou príkladov z bežného života, popisuje odlišný spôsob vnímania, cítenia, myslenia aj jednania muža a ženy. Pritom sú tieto dva opačné póly určené na to, aby sa navzájom vyvažovali a spájali. Vzťah muža a ženy je záhadný, zvláštny, často náročný, a predsa životne dôležitý; pre väčšinu ľudí je to niečo, čo stále riešia, chcú, skúšajú a skúmajú.
Čítanie tejto knihy môže takéto skúmanie a túženie obohatiť, inšpirovať a určite aj podstatne zlepšiť. Pochopenie je predsa prvým – a možno najdôležitejším – krokom k zmene a rastu.
Vzťah muža a ženy je záhadný, zvláštny, často náročný, a predsa životne dôležitý; pre väčšinu ľudí je to niečo, čo stále riešia, chcú, skúšajú a skúmajú. Čítanie tejto knihy môže takéto skúmanie a túženie obohatiť, inšpirovať a určite aj podstatne zlepšiť. Pochopenie je predsa prvým – a možno najdôležitejším – krokom k zmene a rastu.