Vydavateľ: Citadella
ISBN: 9788081820571
Poč.strán: 424
Rok vydania: 2016
Väzba: brožovaná
Formát: 155x230
Jazyk: slovenský
Pridané: 03.01. 2017

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 16,90 €
Naša cena: 12,50 €
Zľava: 26%

Väčší, Štíhlejší, Silnejší

cesta k dokonalému mužskému telu

Autor: Matthews Michael

Kniha je v kategórii: Šport
Chcete byť svalnatí, štíhli a silní aj bez steroidov, nemáte dobrýgenetický základ a už nechcete tráviť dlhé hodiny v posilňovni či utrácať obrovské peniaze na výživové doplnky? Chcete to dosiahnuť relatívne rýchlo? Z tejto knihy sa dozviete, ako na to.

MICHAEL MATTHEWS VÁM V NEJ PREZRADÍ:
- Akých je sedem najväčších chýb a mýtov o budovaní svalstva a prečo ste stále malí, slabí a frustrovaní. (Šíria ich všetky známe fitnes časopisy a dokonca aj mnohí tréneri.)
- Ako si zostavíte jedálny lístok, s ktorým si hravo vybudujete svaly, schudnete a budete zdravší... a pritom sa nemusíte vzdať svojich obľúbených jedál (áno, vrátane jedál, ktoré zatracujú aj mnohí „guruovia“), nebudete hladovať či mať pocit, že držíte diétu.
- Ako si zostavíte tréningový program, s ktorým dosiahnete MAXIMÁLNE výsledky a vybudujete si veľký hrudník, široký chrbát v tvare V, silné, svalnaté nohy a masívne plecia... pričom v posilňovni nestrávite viac ako 3 až 6 hodín týždenne... cvičením, ktoré vás nezničí, ale naštartuje.
- Ako sa zorientujete vo svete výživových doplnkov a každoročne ušetríte stovky, ak nie TISÍCKY eur za výrobky, ktoré nie sú nič iné len obyčajný marketingový trik.
- Ako zvládnete „vnútornú hru“ a získate sebadisciplínu a pevnú vôľu, ktoré sú kľúčom k postave vašich snov (a pritom si to budete aj užívať).
- Ako dosiahnete vypracované svaly a zároveň si každý týždeň doprajete „hriešne jedlá“, ktoré tak zbožňujete (cestoviny, pizzu či zmrzlinu...).
- A ešte oveľa viac!

DÔLEŽITÉ JE UVEDOMIŤ SI, ŽE AJ VY SI MÔŽETE VYBUDOVAŤ DOKONALEJŠIE TELO, PRIČOM SA OKOLO TOHO NEMUSÍ KRÚTIŤ CELÝ VÁŠ SVET - NEPOTREBUJETE TRÁVIŤ DLHÉ HODINY V POSILŇOVNI, HLADOVAŤ, ANI DONEKONEČNA ROBIŤ NUDNÉ KARDIO.

KÚPTE SI TÚTO KNIHU A VYDAJTE SA NA CESTU K VÄČŠIEMU, ŠTÍHLEJŠIEMU A SILNEJŠIEMU JA!