Kde si?
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055152295
Poč.strán: 464
Rok vydania: 2017
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.12. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 4,00 €
Naša cena: 3,00 €
Zľava: 25%

Kde si?

Autor: Eberlenová Kate

Kniha je v kategórii: Romantika
Dnes je prvý deň zvyšku tvojho života.
Tess nedokáže pustiť z hlavy motto namaľované na ozdobnom tanieri, ktorý leží na poličke doma v kuchyni, ani keď je s najlepšou kamarátkou vo Florencii na posledných, priam idylických letných prázdninách. Čoskoro nastúpi na univerzitu v Londýne a nového života sa už nevie dočkať.
Aj Gus je s rodičmi vo Florencii na prázdninách, sedem mesiacov po tom, ako sa ich rodinný život nečakane a tragicky zmenil. Má namierené do Londýna na štúdium medicíny a usiluje sa byť poslušným synom, hoci túži utiecť a prísť na to, kým skutočne je.
A v jeden horúci letný deň sa chodníčky osemnásťročného dievčaťa a chlapca na chvíľu pretnú. Obaja sa vrátia do Anglicka a čelila budúcnosti výrazne odlišnej od toho, čo si každý z nich vysníval.
Počas nasledujúcich šestnástich rokov im život a láska pripravia nejedno prekvapenie. Delí ich vzdialenosť a osud, a tak nemajú možnosť sa stretnúť. Až sa opäť jedného dňa ocitnú v nádhernej Florencii.Z anglického originálu Miss You (Mantle, an imprint of Pan Macmillan, London 2016) preložila Jana Melcerová.