Vydavateľ: Slovart
ISBN: 9788075291912
Poč.strán: 224
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 190x245
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.10. 2016

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 16,91 €
Naša cena: 12,51 €
Zľava: 26%

Udíme, nasolujeme, sušíme

Autor: Turan T. Turan

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.