Nie je tam
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055149318
Poč.strán: 376
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.07. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 13,80 €
Naša cena: 10,35 €
Zľava: 25%

Nie je tam

Autor: Fieldingová Joy

Kniha je v kategórii: Thrillery
Stratené dieťa, rozvrátená rodina, osudný telefonát, ktorý vráti hrdinku do bolestnej minulosti.Caroline Shipleyovej sa podlomia kolená, keď počuje v telefóne tie slová. V momente sa prenesie o pätnásť rokov späť do luxusného rekreačného strediska v Mexiku a do osudnej noci, keď sa jej zrútil svet.
Ten výlet mal byť oslavou. Carolinin manžel Hunter ju presvedčil, aby nechali ich dve malé dcérky samy spať v hotelovom apartmáne a vo dvojici oslávili desiate výročie svadby v hotelovej záhradnej reštaurácii. Lenže keď sa vrátili do apartmánu, so zdesením zistili, že ich dvojročná Samantha zmizla bez stopy.
Caroline prežíva dni, týždne a roky utrpenia. Musí sa vyrovnať s pozornosťou médií, ktoré ju označujú za chladnú ženu a neschopnú matku, a pritom sa usiluje zachrániť manželstvo. Rieši aj problémy staršej dcéry Michelle, ktorá sa k nej správa dosť negativisticky. A celý čas sa zúfalo drží nádeje, že Samantha sa jedného dňa objaví, no život ju znova a znova vracia do krutej reality.
Caroline netuší, komu a čomu veriť. Vie len to, že niekto sa silou-mocou usiluje tajiť pravdu o tom, čo sa stalo jej dcérke.Z anglického originálu She's Not There (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 20156) preložila Tamara Chovanová.