Vydavateľ: TIMY Partners
ISBN: 9788089311767
Poč.strán: 272
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 170x230
Jazyk: slovenský
Pridané: 15.06. 2016

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 17,99 €
Naša cena: 12,55 €
Zľava: 30%

Fedegrafika

Grafický životopis tenisového génia Rogera Federera

Autor: Hodkingson Mark

Kniha je v kategórii: Šport
Roger Federer je všeobecne považovaný za najväčšieho tenistu všetkých čias, ba možno aj za najväčšieho športovca.

Federer je obľúbený na celom svete. Stal sa jednou z najväčších ikon športového sveta a verejného života. V tomto inovatívnom grafickom životopise skúmame a oslavujeme tenisovú genialitu Rogera Federera spôsobom, akým sa to doposiaľ nikdy nestalo. Vďaka nádherne spracovanej grafike máme možnosť názorne vidieť vzorce jeho podania, rýchlosť a rotáciu jeho úderov, jeho pohyb na kurte, ako aj jeho schopnosť absorbovať tlak vo výnimočných situáciách ako sú tie-breaky alebo finále turnajov Grand Slamu. Federerove ohromujúce výsledky – nikto nevyhral viac hlavných turnajov, nikto nebol dlhšie svetovou tenisovou jednotkou – máme možnosť vidieť na pozadí výkonov a úspechov jeho súperov a tenisových legiend.

Mark Hodginson spracoval svoje rozhovory s Rogerom Federerom, ako aj svoje exkluzívne rozhovory s ľuďmi z tenistovho bezprostredného okolia, a predkladá príbeh ako sa z horkokrvného mladíka z Bazileja stal pokojný a sústredený športovec, ktorý sa stal vládcom tenisového sveta. A ktorý, dnes už ako starší tridsiatnik, neustále hľadá cesty ako sa zlepšovať, ako hrať proti hráčom mladším o mnoho rokov od neho a ako súťažiť o najvyššie tenisové ocenenia.

Súčasťou tejto infografiky sú aj úžasné fotografie, úvahy a analýzy Federerových súperov, idolov, koučov a členov jeho okolia. Kniha je novým pohľadom na to, čo robí Rogera Federera veľkým tenisom a ako si jeho hra získala srdcia toľkých ľudí.