Koniec sa blíži
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055145273
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 07.04. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 1,00 €
Naša cena: 0,75 €
Zľava: 25%

Koniec sa blíži

Posledný policajt 2

Autor: Winters H. Ben

Kniha je v kategórii: Thrillery
Už len 77 dní zostáva do chvíle, keď sa smrtiaci asteroid zrazí so Zemou, a detektív Hank Palace prišiel o prácu. Keďže concordská polícia prešla pod dohľad ministerstva spravodlivosti USA, Hankove dni nádejného detektíva sú spočítané, až kým sa neobjaví žena z jeho minulosti s prosbou, aby jej pomohol nájsť nezvestného manžela.
Brett Cavatone zmizol bez stopy. Vo svete bez telefónov, áut a možnosti zistiť, či človek odišiel splniť si dávne sny, alebo jednoducho zmizol, to nie je nič mimoriadne. V rozpadajúcej sa spoločnosti Hank trpezlivo skladá tých niekoľko kúskov skladačky, ktoré sa mu podarí získať. Z univerzitného kampusu zmeneného na anarchistický tábor ho pátranie zavedie do pobrežnej oblasti, kde imigračná polícia odráža nápor ľudí utekajúcich zo „zóny dopadu“.
Koniec sa blíži, druhá časť trilógie Posledný policajt, ponúka fascinujúci príbeh so záhadou, odohrávajúci sa na pokraji apokalypsy. Hank Palace znovu stojí pred otázkami, ktoré nehľadajú len odpoveď „kto to urobil“, ale načierajú hlbšie: Čo my ľudia dlhujeme jeden druhému? A čo znamená byť civilizovaný, keď civilizácia okolo nás sa rúca?Z anglického originálu Countdown City (Quirk Books, Philadelphia 2013) preložila Jana Seichertová.