Závislá od teba
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055143682
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2015
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 11.08. 2015

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,75 €
Naša cena: 8,80 €
Zľava: 25%

Závislá od teba

Závislí 1

Autor: Paigeová Laurelin

Kniha je v kategórii: Sex
Krásna Alayna Withersová vie, čo znamená prenasledovanie a zákazy približovania, ale to už aj s pomocou terapeutky azda prekonala. V ruke má novučičký vysokoškolský titul a premyslenú celú budúcnosť – získa lepšiu pozíciu v nočnom klube, kde pracuje, a vyhne sa každému mužovi, ktorý by mohol spustiť jej obsedantnú poruchu. Dokonalý plán! Alayna však vôbec nerátala s Hudsonom Pierceom, novým majiteľom klubu. Je inteligentný, bohatý a neuveriteľný fešák – presne typ muža, od ktorého by sa mala držať čo najďalej, ak sa chce vyhnúť prízrakom z minulosti.
Lenže osud to chcel inak a Alayna je už stredobodom Hudsonovho záujmu. Chce ju dostať do postele a vôbec sa tým netají. Keď jej Hudson dá neodolateľnú obchodnú ponuku, už sa mu viac nemôže vyhýbať a jeho magnetizmu sa nedá ubrániť...
Keď zistí, že aj Hudson má svoju temnú minulosť, je už neskoro. Alayna si uvedomuje, že s problematickejším chlapom sa ani zapliesť nemohla. Je však možné, že práve ich minulosť im dá šancu navzájom sa vyliečiť a konečne nájsť skutočnú lásku.Z anglického originálu Fixed on You (Mandevilla Press, Weston 2013) preložila Bianka Filipová.