Drinking Viking
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Kuník František
ISBN: 8588006253016
Poč.strán: 0
Rok vydania: 2015
Väzba: box
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.07. 2015

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,15 €
Zľava: 25%

Drinking Viking

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Nápady a hry
Hra Drinking Viking je určená pre viac než 4 hráčov vo veku od 15 rokov. Optimálny počet hráčov je 6-10.
Samotné hranie hry je tvorené viacerými minihrami, ktoré sa menia vždy, keď si hráč potiahne kartu. Hráči ťahajú karty jeden za druhým, aby vedeli ktorú minihru idú hrať a aká výzva ich čaká. Niektoré minihry sú založené na slovách, pamäti alebo kreativite, iné na šťastí a rýchlych reakciách.
Hráči sa snažia vyhrávať v jednotlivých minihrách, aby sa vyhli trestu. Každá minihra má unikátne pravidlá, ktoré určujú víťazov a porazených. Víťazi sú v pohode a porazení pykajú za svoju slabosť trestom! Minihry sú testované a vymyslené tak, aby priniesli tú správnu atmosféru na vašu párty. Tu je zopár z nich:
Lov: Tri kocky sú rozdelené hráčom tak, aby medzi hráčmi s kockou boli rovnaké medzery. TERAZ!! Hádžte kockou stále dokola, ať kým nehodíte 6. Tým sa kocky zbavíte a môžete ju posunúť ďalšiemu hráčovi. Rýchlo! Nenechajte sa chytiť dvomi kockami.
Šialený kráľ: "Môj hrad, moje pravidlá!!!" Vy ako kráľ určíte špeciálne pravidlo, ktoré musí každý hráč dodržiavať. Ktokoľvek pravidlo poruší alebo sa ho pokúsi porušiť, bude potrestaný.
Drinking Viking: Hlavná postava hry Drinking Viking. Staň sa vikingom, ktorý vedie bojovú loď a diktuje tempo hry, ako stabilný tlkot bojového bubna. Čakaj na správnu chvíľu a nepozorovane daj pokyn, aby ostatní členovia posádky začali veslovať. Uvidíme kto bude posledný, ktorý sa chopí vesla. Vyzerá to tak, že niekto tu má problém...
Odin: V tejto hre sa blafuje. V skratke. Prvý hráč hodí kockami tak, aby ich iní hráči nevideli. Ďalšiemu hráčovi povie hodnotu kociek, môže však klamať. Ďalší hráč môže buď veriť alebo neveriť, pričom musí hodiť väčšiu hodnotu ako hráč pred ním. Zlý klamár alebo podozrievavý blázon sú potrestaní. Aké zradné!
Klamár, klamár!: Mmmm. Niečo tuším. Ty niečo skrývaš. Tak nám povedz tri veci o sebe, pričom povieš len jednu lož. Tí ktorí klamára odhalia sa vyhnú trestu.