Vydavateľ: Osveta
ISBN: 9788080634315
Poč.strán: 117
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 2
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.03. 2015

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 5,00 €
Naša cena: 4,00 €
Zľava: 20%

Bezpečnosť potravín

Autor: Malobická Eva, Červeňová Tatiana

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a predajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti týkajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.

Tento web používa súbory cookies. Potvrdzujem súhlas s ich používaním. Viac informácii